PRODUKTY Cukry brązowe

INFORMACJE OGÓLNE:

Cukry brązowe dzięki swojej brązowo-złotej barwie świetnie nadają się dla producentów poszukujących nowych, ciekawych smaków.

PRODUKTY I ZASTOSOWANIA:

DIAMANT Cukier brązowy

DIAMANT Cukier brązowy to cukier z aromatyczną nutą karmelu. Nadaje tradycyjnym wyrobom np. piernikom, ciastkom czy płatkom śniadaniowym nowego, ciekawego smaku. Błyszczące kryształki cukru to również efektowny, świetlisto-brązowy dodatek dekoracyjny. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.

Rekomendowany do: pierników, ciastek, jogurtów

Dostarczany: w workach papierowych 25kg

DIAMANT Cukier Kandyz kruszony

DIAMANT Cukier Kandyz kruszony to różnorodne pokruszone brązowe kryształy o delikatnym karmelowym smaku i aromacie. Polecany do pieczenia i ozdabiania wypieków oraz jako chrupiący dodatek do płatków śniadaniowych, owocowych sałatek, deserów i lodów. Przeznaczony również do słodzenia kawy i innych gorących napojów. Produkt nie zawiera barwników i konserwantów.

Rekomendowany do: pieczenia i ozdabiania wypieków, jako chrupiący dodatek do płatków śniadaniowych, owocowych sałatek, deserów i lodów

Dostarczany: w workach papierowych 25kg

DIAMANT Cukier Kandisfarin

DIAMANT Cukier Kandisfarin cukier krystaliczny o barwie brązowej, łatwo rozpuszczający się, aromatyczny, słodki i karmelowy. Dedykowany jest szczególnie do produkcji ciastek oraz wykorzystywany w branży HoReCa. Jego intensywna barwa oraz smak nadaje produktom niepowtarzalność. Otrzymywany na linii produkcji syropów karmelowych zachowuje pełną naturalność.

Rekomendowany do: produkcji ciastek, branży HoReCa

Dostarczany: w workach papierowych 25kg, w opakowaniach typu Big Bag 750kg