PRODUKTY Cukry Bio

INFORMACJE OGÓLNE:

Cukier BIO to cukier, który w swoim składzie zawiera co najmniej 95% składników pochodzenia rolniczego, wytworzonych według zasad ekologicznych, a produkcja musi podlegać kontroli upoważnionej jednostki certyfikującej. Produkt przeznaczony jest dla odbiorców przemysłowych i indywidualnych do produkcji artykułów żywnościowych, wyrobów cukierniczych i piekarniczych.

 

PRODUKTY I ZASTOSOWANIA:

Cukier trzcinowy rafinowany BIO biały

Cukier trzcinowy rafinowany BIO biały to cukier o białej barwie. Produkt przeznaczony jest dla odbiorców przemysłowych i indywidualnych do produkcji artykułów żywnościowych, wyrobów cukierniczych i piekarniczych.

Rekomendowany do: produktów mlecznych, napojów bezalkoholowych, przetwórstwa owocowo-warzywnego

Dostarczany: w workach papierowych 25kg,

Cukier trzcinowy nierafinowany BIO brązowy

Cukier trzcinowy nierafinowany BIO brązowy to cukier o brązowej barwie. Produkt przeznaczony jest dla odbiorców przemysłowych i indywidualnych do produkcji artykułów żywnościowych, wyrobów cukierniczych i piekarniczych.

Rekomendowany do: słodyczy, sosów i dressingów, wypieków

Dostarczany: w workach papierowych 25kg

Cukier buraczany rafinowany BIO biały

Cukier buraczany rafinowany BIO biały to cukier o białej barwie. Produkt przeznaczony jest dla odbiorców przemysłowych i indywidualnych do produkcji artykułów żywnościowych, wyrobów cukierniczych i piekarniczych.

Rekomendowany do: słodyczy i wypieków

Dostarczany: w workach papierowych 25kg

Kupuj wygodnie w sklepie internetowym